Felújítási hitel állami támogatással – teljes körű ügyintézés


Akár 6 millió Ft-os kedvező hitel, 3 millió Ft állami támogatással


 • Segítünk a szerződés pontos kitöltésében
 • Kikérjük a szükséges államkincstári papírokat
 • Beadjuk a hitelkérelmet

A felújítási hitelnél kritikus a pontos ügyintézés, ugyanis a legkisebb hiba miatt eleshetsz ettől a lehetőségtől. A Properly szakértői segítenek precízen elkészíteni a szükséges dokumentumokat.


Max. 6 milliós felújítási hitel állami támogatással


Akár 6 millió forint kedvező hitel, 3%-os kamattal,
amiből 3 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás


Teljes körű asszisztencia


A szerződés kitöltésétől a hitelkérelem benyújtásáig végigvezetünk a teljes folyamaton, beleértve a meghatalmazással történő hivatali ügyintézést.


Ingyenes hiteltanácsadás


Vedd igénybe szakértői segítségünket már a folyamat előtt! Igény szerint előre megszervezzük az értékbecslést, hogy biztos lehess abban, érdemes megpályáznod a felújítási támogatást.


Precíz ügyintézés


A felújítási támogatás esetében a legnagyobb kockázatot a pontatlanul vagy hiányosan benyújtott kérelem jelenti. A Properly szakértői gondoskodnak róla, hogy dokumentumaid hiánytalanul és a követelményeknek megfelelően készüljenek el.


Felújítási hitel állami támogatással - részletek

A felújítási hitel jellemzői:

 • Jelzálog alapú, kamattámogatás mellett nyújtott kölcsön
 • A kölcsön összege: 2.000.000–6.000.000 Ft
 • Futamidő: 61–120 hónap
 • Állami kamattámogatás a teljes futamidőre
 • Ügyfél által fizetett kamat: fix 3%

Főbb igénylési feltételek*

 • Lakásfelújítási támogatás igénybevétele esetén igényelhető, amely alapján
  a költség felét, legfeljebb 3 millió forintot viszafizet az állam.
 • Igényelheti: gyermeket váró vagy gyermeket nevelő, gyermekkel azonos lakóhellyel rendelkező szülő vagy szülők – házastárs/élettárs esetén együttes igénylőként.
 • Gyermeket váró szülő esetén várandósgondozási könyv, vagy megfelelő tartalmú szakorvosi igazolás benyújtása szükséges.
 • Legalább az egyik igénylő megfelel az előírt Tbj. szabályoknak,
  és egyikőjüknek sem lehet köztartozása, amelyet dokumentummal (OEP, NAV igazolással) igazolnak.
 • Igénylők, valamint gyermekeik legalább egy éve lakóhellyel rendelkeznek
  az érintett ingatlanban (csak az állandó lakóhely fogadható el; kivétel magzat, egy éven belül született gyermek, egy éven belüli vásárlás, illetve újonnan épített ingatlan esetén, ha egy éven belüli az épületfeltüntetés).
  Kivételek: ha a szülők külön lakcímen élnek, és az összes közös gyermek az egyik szülő lakóhelyén lakik, akkor ez a szülő a teljes támogatás igénylésére jogosult; ha a szülők külön lakcímen élnek, és a gyermekek külön-külön vannak bejelentve egyik-másik szülőnél, akkor a szülők
  a felújítási támogatás 50%-50%-ára jogosultak külön-külön,
  a saját ingatlanuk felújítására – ez alól kivétel, ha valamely szülőnek van
  egy másik szülőtől is gyermeke, és a másik szülővel a] lakóhelyük közös, ebben az esteben a másik szülővel közös gyermek után a teljes támogatás igénylehető; b) lakóhelyük nem közös a teljes összegű támogatás abban az esetben igényelhető, ha a másik szülőnél nincs közös gyermeknek bejelentett lakóhelye.
* A fenti összeállítás csupán tájékoztató jellegű. Érdeklődése esetén bemutatjuk a felújítási hitel pontos szerződési feltételeit.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesülj a legfontosabb ingatlan- és hitelpiaci újdonságokról, lehetőségekről és tippekről!