Partnereink

Sprintinvest Zrt.A Sprintinvest Befektetési és Tanácsadó Zrt. a Magyar Nemzeti Bank engedélyével működő független pénzügyi közvetítő. A budapesti székhellyel rendelkező Sprintinvest tradicionálisan Baranya, Tolna, Somogy és Zala megye, illetve Budapest kis- és középvállalkozásai finanszírozását segíti elő tevékenységével.

www.sprintinvest.hu

Dr. Sipka Ügyvédi IrodaA Dr. Sipka Ügyvédi Iroda elsősorban hazai és külföldi gazdasági társaságok képviseletét látja el, teljes körű jogi tanácsadást nyújtva az alapítástól kezdődően. Célunk, hogy ügyfeleink a döntések előkészítését és végrehajtását folyamatos jogi támogatás mellett végezzék, így minimalizálva a lehetséges kockázatokat, és növelve hatékonyságukat.

www.drsipka.hu

Riport Applications Kft.


Riport modern döntéstámogatási megoldások

A Riport Applications Kft. kis- és középvállalkozások számára kínál modern döntéstámogatási megoldásokat. Céljuk, hogy pénzügyi döntésekben nyújtsanak radikálisan gyorsabb, olcsóbb és jobb minőségű segítséget. A Riport Applications műhelyéből került ki az Autokata, a Quick, illetve a R!PORT. www.riport.app

www.riport.app
Sprintinvest Befektetési és Tanácsadó Zrt.

Sprintinvest Zrt.


A Sprintinvest Befektetési és Tanácsadó Zrt. a Magyar Nemzeti Bank engedélyével működő független pénzügyi közvetítő. A budapesti székhellyel rendelkező Sprintinvest tradicionálisan Baranya, Tolna, Somogy és Zala megye, illetve Budapest kis- és középvállalkozásai finanszírozását segíti elő tevékenységével.

www.sprintinvest.hu
Dr. Sipka Ügyvédi iroda

Dr. Sipka Ügyvédi Iroda


A Dr. Sipka Ügyvédi Iroda elsősorban hazai és külföldi gazdasági társaságok képviseletét látja el, teljes körű jogi tanácsadást nyújtva az alapítástól kezdődően. Célunk, hogy ügyfeleink a döntések előkészítését és végrehajtását folyamatos jogi támogatás mellett végezzék, így minimalizálva a lehetséges kockázatokat, és növelve hatékonyságukat.

www.drsipka.hu
Riport modern döntéstámogatási megoldások

Riport Applications Kft.


A Riport Applications Kft. kis- és középvállalkozások számára kínál modern döntéstámogatási megoldásokat. Céljuk, hogy pénzügyi döntésekben nyújtsanak radikálisan gyorsabb, olcsóbb és jobb minőségű segítséget. A Riport Applications műhelyéből került ki az Autokata, a Quick, illetve
a R!PORT.

www.riport.app